Noorteõhtul söödi ära sada burgerit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul kogunesid burgeri-, muusika- ja lauatennisesõbrad veebiajakirja VLND meeskonna eestvedamisel Viljandis Kondase keskuse hoovi, et koos suve nautida.

Peakorraldaja Kris Süld ütles mõni päev enne üritust, et plaanis on pakkuda muretut olemist.

«See on lihtsalt õhtune hängimine, mille ajal meie sõbrad burgereid valmistavad, muusikat mängivad ja pinksiturniiri korraldavad. Olemuslikult on see «tiksumine» kõige otsesemas mõttes,» lausus ta.

Idee autor on Süld ise, aga mõte tuli tal kahe sõbraga juba varem. Nad olid rääkinud, et tahaks sõpradele burgereid teha ja niisama lobiseda. Sel korral otsustati teha kokku 70 burgerit – see tundus mõistlik ja tagasihoidlik kogus.

Igaks juhuks võeti burgerimaterjali kaasa varuga aga juhuks, kui kohale peaks tulema rohkem burgerisõpru. Selgus, et see oligi väga õige mõte.

Olengul osalenud ja muusikat mänginud Sakala suvefotograaf Kamilla Selina Lepik ütles, et valmis tehti, ära müüdi ja söödi sada burgerit.

«Inimesi käis samuti läbi sadakond,» lausus ta. «Olid sõbrad, tuttavad ja tuttavate tuttavad.»

Noored alustasid kella seitsme paiku õhtul ja veetsid Kondase keskuse hoovis koos aega neli tundi.

«Minu arvates oli tore ja rahulik õhtu, muusika mängis. Võiks teine kordki midagi sellist korraldada,» lisas Lepik.

Copy
Tagasi üles