Medaliomanikud selgusid kolme geimiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval peeti Viljandi spordihoones maakonna meeste ja naiste võrkpallimeistrivõistluste medaliomanikke selgitavad kohtumised ning kuldsed trofeed teenisid Spordikooli naiskond ja Suure-Jaani valla meeskond.

Kõik neli mängu lahenesid kolme geimiga. Veebruaris alanud maakonna meistrivõistlustel osales neli mees- ja viis naiskonda. Mõlemal mõõduvõtul peeti üheringiline põhiturniir ning sellele järgnesid poolfinaalid ja kohamängud.

Meeste põhiturniiri täiseduga võitnud Tarvastu vald pidi poolfinaalis 1:3 alla vanduma seni võiduta Suure-Jaani esindusele. Viljandi valla meeskond võitis omas poolfinaalmängus 3:0 Spordikooli. Poolfinaalis end võidulainele upitanud Suure-Jaani valla esindus jätkas hea hooga ja oli esikohaheitluses üle Viljandi vallast. Meeste turniiri pronksmedalid kuuluvad tänavu Tarvastu vallale, kes alistas kindlalt Spordikooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles