Tulevik jäi Narvas tühjade pihkudega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik kaotas Narvas sealsele Transile. Pilt on tehtud hooaja avavooru kohtumisel Viljandis.
Tulevik kaotas Narvas sealsele Transile. Pilt on tehtud hooaja avavooru kohtumisel Viljandis. Foto: Elmo Riig

Narvas Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga neljandas voorus näitas Viljandi Tulevik visa võitlust ning oli veel enne lõpuvilet kinni viigilises tulemuses. Paraku suutis kohalik Trans viimasel rünnakul nende kasuks määratud penaltiga mängu saatuse 2:1 enda kasuks pöörata.

Pärast väravateta lõppenud avapoolaega asus Narva Trans Artjom Škinjovi tabamusest 69. minutil juhtima. Tulevik suutis 86. mänguminutil seisu Kristen Kähri tabamusest viigistada, ent 94. minutil edukalt realiseeritud penalt andis lõpuks ikka võidu võõrustajatele.

Tulevikul oli kohtumisel mitu head võimalust mängu kulgu muuta. Neist parim võimalus oli avapoolaja viimasel minutil Kristen Kähril, kes paraku ei suutnud penaltit väravaks vormistada.

Viljandlastele oli see Premium-liigas kolmas järjestikune kaotus, ent avavoorus teenitud võit hoiab meeskonda praegu turniiritabelis kaheksandal real.

Oma viienda meistrivõistluste kohtumise peab Tulevik eeloleval reedel, 7. aprillil Viljandis Tartu Tammekaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles