«Liblikaefekt» on abiks viiele Viljandimaa noorele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Valio ja lastekaitse liidu initsiatiivil ellu kutsutud «Liblikaefekti» heategevuskampaania tulemusena sai spordistipendiumi 43 vähekindlustatud last, kelle spordiharidust toetab Valio enam kui 9000 euroga. Viljandimaalt laekus ühtekokku 20 taotlust ning enim sooviti jalgpalli- ja tantsutreeningute toetamist. Tänu Alma spordistipendiumile saab muretut spordiaastat nautida viis Viljandimaa last.

«Meil on hea meel laste spordiharidusse oma panus anda. Kampaania kohupiimakreemide müük jätkub ka sel aastal, mistõttu on kõik oodatud panustama sellesse, et järgmisel aastal oleks spordistipendiumi fond juba kahekordne,» kõneles Valio turundus- ja tootearendusdirektori Krista Kalbin.

Lastekaitse liidu projektijuhi Helen Karu sõnul aitab kampaania abil kogutu algaval aastal spordiharidust saada just enim abi vajavate perede lastel.

Alma «Liblikaefekti» heategevuskampaania startis möödunud aasta varasuvel ning kampaaniaperioodi jooksul on iga Alma 150-grammise liblikaga kohupiimakreemi ostja panustanud sporditoetuse fondi. Sinna kogunes ühtekokku 9034,99 eurot. Lisainfo kampaania kohta on leheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles