Ekstreemspordifestival võtab aastaks aja maha

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Bash» püstitas möödunud aastal nii pargivõistluse kui tantsulahingu osalejate rekordid.
«Bash» püstitas möödunud aastal nii pargivõistluse kui tantsulahingu osalejate rekordid. Foto: Marko Saarm

Viljandi tänava- ja ekstreemspordifestival «Bash» jätab tänavuse aasta vahele, kuid korraldajate kinnitusel ei ole neil kindlasti plaanis sellest loobuda.

Möödunud suvel viiendat aastapäeva tähistanud festival võib ette näidata korraliku osalejate ja pealtvaatajate hulga ning festivali peakorraldaja Kris Süld kinnitas, et seni on kõik läinud suurepäraselt.

«Me võtame lihtsalt ühe aasta puhkust, sest kõigil korraldusmeeskonna liikmetel on toimunud erakordselt palju elumuutusi: kes on Austraalias, kes mujal Viljandist eemal,» rääkis Süld. «Tundsime, et eesmärk, mida viie aasta eest endale seadsime, sai nüüd viimase festivaliga tehtud. Me tahtsime teha spetsiaalse võistluspargi, kus oleks palju võistlejaid raja tagant. Möödunud aasta juulis olime järsku sellises seisus, et kõik oligi ära tehtud, ning tekkis mõtlemise koht, et mis edasi saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles