Uhke villa ootab endiselt head peremeest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Jakobsoni tänaval asuv villa Doll ootab pikisilmi endale peremeest.
Viljandis Jakobsoni tänaval asuv villa Doll ootab pikisilmi endale peremeest. Foto: Marko Saarm

Viljandi südames veidi kurvalt head peremeest ootav Dolli villa äratas lõppenud aastal huvi paaris välismaises investoris, paraku pole suursuguse olemisega maja endale uue elu sissepuhujat leidnud.

Viljandis tegutseva Grande Kinnisvara vahendusel müügis oleva Dolli villa vastu on viimasel aastal suuremat või väiksemat huvi tundnud kaks investorit ning nagu ütles ettevõtte maakler Ave-Maria Mändmets, on ligi paarisaja tuhande euroni küündiva hinnaga kinnisvarast huvitunud kliendid olnud välismaalt.

«Mõlemal korral on tuntud põgusat huvi, põhjalikumaks uurimiseks pole tegelikult läinud,» tõdes Mändmets. Tema ütlemist mööda on kõnealune hoone nende vahendusel müügis olnud aasta. Kogenud maakler lisas, et selliste suuri investeeringuid nõudvate tehingute puhul on aasta tegelikult võrdlemisi lühike aeg. «On tavaline, et sellised objektid on müügis tublisti kauem, näiteks kolm aastat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles