Bussijaama teise korruse täidavad ühe suure rentniku asemel kuus väiksemat

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta sügisel uksed sulgenud Anttila asemele uute rentnike leidmine on läinud vaevaliselt. Suurima pinna on nüüd enda alla võtnud Hiina ja Poola kaupu müüv Rigo, mille omanik on hiinlane.
Eelmise aasta sügisel uksed sulgenud Anttila asemele uute rentnike leidmine on läinud vaevaliselt. Suurima pinna on nüüd enda alla võtnud Hiina ja Poola kaupu müüv Rigo, mille omanik on hiinlane. Foto: Elmo Riig

Bussijaama teisel korrusel on võtnud suure osa müügipinnast enda alla hiinlasest omaniku pood Rigo, kust leiab põhiliselt riidekaupu, aga ka mänguasju ja isegi rinnakujulisi stressipalle. Lisaks sellele ja uksi ootavale ilusalongile tuleb sinna veel neli kauplust.

Augusti lõpul bussijaama teisel korrusel avatud Rigo juhataja Katrin Tkatšenko sõnul on kaupu tõepoolest äärmusest äärmusesse ja nende hinnad suhteliselt soodsad. Ta ütles, et kuigi hiljuti avatud poele pole jõutud veel reklaami teha, on inimesed selle üles leidnud.

Poe hiinlasest omanik istub tagaruumis. Töötajad suhtlevad temaga Google’i tõlkija abil, toksides iga sõna, mida tahavad öelda, telefoni. Pikemate lausete puhul on Tkatšenko sõnul üksteisest arusaamine juba keerulisem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles