Kert Varik sõitis tiitlile lähemale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla motokrossisõitja Kert Varik hõivas Eesti külgvankritega rataste motokrossi kolmandal etapil esikoha ning liigub koos paarimehe Maarek Miiliga ihaldatud meistritiitli suunas. Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 4. septembril Tartus.
Karksi valla motokrossisõitja Kert Varik hõivas Eesti külgvankritega rataste motokrossi kolmandal etapil esikoha ning liigub koos paarimehe Maarek Miiliga ihaldatud meistritiitli suunas. Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse 4. septembril Tartus. Foto: Marko Saarm

​Pühapäeval Jõgeval Linnamäe krossirajal leidis aset Addinoli Eesti motokrossi meistrivõistluste külgvankritega mootorrataste kolmas etapp, kus võtsid etapivõidu sarja liidrid Kert Varik ja Maarek Miil.

Külgvankreid oli pühapäeval stardis kuusteist, kohal olid kõik Eesti ja lähiriikide kiiremad sõitjad. 

Kvalifikatsioonis näitasid Kert Variku ja Maarek Miili ees parimat ringiaega lätlased Janis Daiders ja Kaspars Stupelis. Võistkondade vahe oli vaid 0,2 sekundit ja see keris põnevuse üles juba enne starte. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles