Palun üks hamburger ja kolm topsitäit tõuke!

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kalastuspoed on kinni, teavad kalamehed elussööda järele minna Viljandi Favora tanklasse. Sealt saab öösiti enne õngitsema minekut endal kõhu täis ja kaladele suupoolist.
Kui kalastuspoed on kinni, teavad kalamehed elussööda järele minna Viljandi Favora tanklasse. Sealt saab öösiti enne õngitsema minekut endal kõhu täis ja kaladele suupoolist. Foto: Elmo Riig

Ussipoiss võib kas või keskööl Favora tantlasse sisse astuda ja sealset külmkappi täiendada, sest öisel ajal läheb tema kaup just kõige paremini.

Favora tankla välisukse juures seisab külmkapp, mis on täidetud öö- ja sõnnikuusside ning tõukudega. Kalastuspoodi pidav Taavi Kobin ehk ussipoiss, nagu Favora klienditeenindajad teda kutsuvad, ütles, et see tanklakauplus on Eestis ainus koht, kust saab 24 tundi ööpäevas kalade elussööta osta. 

«24 tunni ussimüügile panin aluse 2011. aastal ja see siin on ainukesena toimiv süsteem. Mujal maailmas kohtub nende asjadega ka, aga meil on see veel lapsekingades,» rääkis ussipoiss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles