Mainori kool tunnustus kolme haridusjuhti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks haridusjuht, kes Mainori kõrgkooli rektorilt tänukirja sai, oli lasteaia Krõll juhataja Margit Karu.
Üks haridusjuht, kes Mainori kõrgkooli rektorilt tänukirja sai, oli lasteaia Krõll juhataja Margit Karu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mainori kõrgkooli Viljandi õppekeskuse lõpuaktusel pälvis tunnustuse kolm Viljandimaa haridusjuhti, kes on esitatud aasta haridusjuhi tiitli kandidaatideks.


Esmaspäevasel aktusel said Mainori kõrgkooli rektorilt Mati Lukaselt meene ja tänukirja Kärstna põhikooli direktor Anu Roht, lasteaia Krõll juhataja Margit Karu ning Viljandi muusikakooli direktor ja kultuuriakadeemia haldusjuht Tonio Tamra.



Nad kõik osalesid Mainori kõrgkooli võistlusel «Aasta haridusjuht», mille eesmärgid on tunnustada edukaid koolijuhte ja pöörata tähelepanu nende vastutusrikkale tööle.



Mainori Viljandi õppekeskuse juhataja Markus Stein selgitas, et erakõrgkool korraldab aasta haridusjuhi valimist juba neljandat aastat, kuid seni on nominente austatud Tallinnas peetud lõpuaktustel.



«Tänavu mõtlesime, et majanduslikku olukorda arvestades on inimestel mugavam tunnustus ikkagi kodukohas kätte saada,» selgitas Markus Stein.



Viljandimaalt oli võistlusele esitatud varasemast rohkem inimesi — kolm nominenti. Mullu ei osalenud aasta haridusjuhi valimisel ainsatki viljandimaalast, kahel esimesel aastal oli mõlemal korral esitatud kaks kandidaati.



Kokku esitati sel aastal «Aasta haridusjuhiks» Eesti linnadest ja valdadest 13 nominenti. Võistluse võitja kuulutatakse välja Mainori kõrgkooli Tallinna õppekeskuse lõpuaktusel, mis leiab aset 13. juunil Estonia kontserdisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles