Ametnik: kõver jõulupuu pole ohtlik

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse platsi bussipeatusest vaadates tundub Viljandi jõulupuu olevat viltu. Linnavalitsuse ametniku kinnitust mööda on kõver vaid puu tüvi ning see pole ohtlik.
Vabaduse platsi bussipeatusest vaadates tundub Viljandi jõulupuu olevat viltu. Linnavalitsuse ametniku kinnitust mööda on kõver vaid puu tüvi ning see pole ohtlik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavalitsuse sekretär saatis eile kõigile oma kolleegidele e-kirja, milles soovitas töötajatel autod Vabaduse platsi kuuse alt ära viia, sest puu tundub olevat viltu ja võib ähvardada lähedusse pargitud autosid.

Enamik maavalitsuse töötajatest viiski oma sõiduki kiiresti puu alt ära.

Kolleegide sõnul oli sekretär saanud ennelõunal viltuse kuuse kohta telefonikõne, milles ohu eest hoiatati. Paraku ei õnnestunud eile teada saada, kes telefonikõne oli teinud. Sekretär ise lahkus töölt lõuna ajal ning telefonitsi teda tabada ei õnnestunud.

Viljandi linnavalitsuse vanemarhitekt Age Alas kinnitas, et hoiatajaks ei olnud linnavalitsuse või kuuse püstitanud Eesti Keskkonnateenuste töötajad. Nende ütlemist mööda seisab puu kindlalt oma kohal ning vaid näib viltu olevat.

Pärastlõunal vaatas Eesti Keskkonnateenuste töötaja kuuse üle ning see oli täpselt samasuguses asendis nagu püstitamise järel. «Kõik kiilud olid paigas ning ka valgustuse kaabel oli õige pinge all,» lausus Alas. «See puu tundubki viltune.»

Küsimusele, kas tänavu valiti seega Viljandile kõver jõulupuu, vastas Alas, et valimise ajal see nii kõver ei paistnud.

Vanemarhitekt kinnitas, et puu ei kujuta endast selle all parkivatele autodele või mööduvatele inimestele mingit ohtu ja seda pole vaja ka kohendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles