Korvpalliturniiril sai lahenduse neli vastasseisu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anttila ja Hansa Ilutulestikud kohtumine Raudna spordihoones.
Anttila ja Hansa Ilutulestikud kohtumine Raudna spordihoones. Foto: Madis Luik

Viljandimaa korvpallimeistrivõistlustel sai laupäeval Raudna põhikoolis lahenduse neli vastasseisu, millest kahes olid vastamisi tugevama grupi meeskonnad.


Sinna kuuluvatest lisasid tabelisse võidu Suure-Jaani esimene, kes alistas 98:89 Abja valla, ning Hansa Ilutulestikud, kelle kahepunktine võit Anttila ees kujunes numbritega 70:68.

Kahes ülejäänud laupäeval peetud mängus kohtusid turniiril seitsmedat kuni kaheteistkümnendat kohta selgitavad võistkonnad. Suure-Jaani Noortekoondis oli laupäeval 70:53 parem Tarvastu vallast ning Karksi-Nuia teenis ülekaaluka, 67:38 võidu Rattaklubilt.

Teisipäeval peetakse maakonna turniiril maagümnaasiumi saalis kaks kohtumist. Kell 18.15 mängivad Aken ja Uks ning Paistu vald ja kell 19.30 algab Spordikooli II ja Suure-Jaani II vastasseis.

Eeloleval laupäeval, 28. märtsil kasutatakse mängupaigana taas Raudna kooli võimlat. Peetakse neli kohtumist: kell 12 mängivad Tarvastu vald ja Karksi-Nuia, kell 13.30 AP Mets ja Abja, kell 15 Suure-Jaani I ja Anttila ning kell 16.30 Hansa Ilutulestikud ja Spordikooli I.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles