Repliik: Keeruline leida

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Sarv
Tiina Sarv Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tervisekülgi tehes tuleb tihtipeale võtta ühendust ühe või teise eriala spetsialistiga. Kõige lihtsam on arste üles leida internetis Tartu ülikooli kliinikumi kodulehelt. Seal on kliinikute kaupa kirjas kõik töötajad ja nende kontaktandmed, alustades professoritest ja lõpetades hooldajatega.

Ka Põhja-Eesti regionaalhaiglas võib soovitud inimese kätte saada, kui omandad oskuse kodulehel liikuda. Ida-Tallinna keskhaigla puhul piisab sellest, et sisestad sind huvitava nime otsingusse, ja kogu kliiniku telefoninumbrid on ekraanil.

Viljandi haigla kodulehekülg jääb infoallikana veel napiks. Sealne kommunikatsioonijuht reageerib küll ärksalt igale ettepanekule, aga lehte ei koosta vist tema.

Miks ei võiks ka Viljandi haigla töötajad täies koosseisus kodulehel kirjas olla? Samuti peaksid töökoha meiliaadressid olema ühtse süsteemiga nagu Tartus, et enne kirja saatmist ei tarvitseks sekretärile helistada ja uurida, kuidas tekst kohale jõuab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles