Viljandimaa üritused laupäeval, 6. aprillil

Copy
Tanel Jonase lavastatud  William Shakespeare "Kaheteistkümnes öö" Ugala teatris.
Tanel Jonase lavastatud William Shakespeare "Kaheteistkümnes öö" Ugala teatris. Foto: Silver Kaljula/Ugala teater

TEATER

Ugalas kell 14 «Head lapsed», ja «Maailma ajaloo kõige võimsam näidend», kell 17 «Kaheteistkümnes öö». Vaksali tänav 7, Viljandi.

ÜRITUSED

Viiratsi rahvamajas 6. aprillil kella 10–14 peetakse 27. Viljandimaa rahvakunstipäeva. Külas on kujunduskunstnik Tiia Mets, kes räägib teemal «Värviring, kompositsioon, mustrid, minu loovus». Näituse panevad välja kohalikud käsitöömeistrid, keraamik Külli Allikvee ja kujunduskunstnik Tiia Mets. Kuulutatakse välja tiitli Viljandimaa rahvakunstimeister 2024 saaja. Esineb ansambel A5. Tunnustatakse ringijuhte ja istutakse kohvilauas. Sakala tänav 3, Viiratsi.

Peaasi ja RMK Vitamiinimatk Viljandimaal Parika väikejärve matkarajal kell 11 (3 km) on sobiv just väikelastega peredele, aga oodatud on ka teised huvilised.Matkajuht on Peaasi.ee koolitaja, meeskonnaliige Heli Luik.

SPORT

Männimäe jalgpallihallis kell 10 ettevõtete jalgpalliturniir. Kell 19 Eesti MV jalgpallis Viljandi JK Tulevik vs. FA Tartu Kalev.

Viljandi spordihoones kell 11 Eesti noorte meistrivõistlused käsipallis.

Viljandi jäähallis kell 12 naiste minihoki turniir.

NÄITUSED

Kondase keskuses 28. aprillini Valev Seina (Hiiumaa) maalinäitus «Olen üleval», 5. maini Soome autsaiderkunst Eestis «Sa ei või kunagi teada, kui pole asjas kindel». Kuni 12. maini Kettuki aastakunstnik 2024 Daniel Hahta (Soome ) «Itäharju».  Pikk tänav 8, Viljandi. 

Viljandi muuseumis «Arheoloogilised uuringud Eestis 2022» ja «Ennistatud ehe», kus TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tutvustab pärandtehnoloogia üliõpilaste konserveerimispraktikumi töid. Avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17. Laidoneri plats 10, Viljandi.

Rüki galeriis Angela Maasalu isikunäitus «Õnnelik maja». Näitus jääb avatuks 20. aprillini. Tartu tänav 7c, Viljandi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles