Viljandi HC on karikavõistluste hõbe

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti karikavõistlustel teiseks tulnud Viljandi HC parimaks mängijaks valiti väravavaht Rasmus Ots, kes meeskonna hõbedase autasu vastu võttis.
Eesti karikavõistlustel teiseks tulnud Viljandi HC parimaks mängijaks valiti väravavaht Rasmus Ots, kes meeskonna hõbedase autasu vastu võttis. Foto: Joonas Kuuskla/Eesti Käsipalliliit

Eesti meeste käsipalli karikavõistluste finaal pühapäeval Harjumaal Raasikul kulmineerus karistusvisetega ning karikakaitsjal Viljandi HC-l tuli võõrustaja Mistra täpsemat kätt tunnistada.

Kohe finaalmängu järel oli Viljandi meeskonna pettumus suur, ent esmaspäeval finaalturniirile tagasi vaadates nentis peatreener Marko Koks, et midagi hullu ju pole. «Ma arvan, et homme on veel rahulikum olla. Hetkel veel ikkagi piriseb peas, et oli võimalus natuke suurem karikas koju tuua. Aga päeva lõpuks – väga hull nädalavahetus ka ei olnud.»

Koksi sõnutsi tasus Raasikule minna juba laupäevase Põlva Servitiga peetud võidumängu pärast ja tegelikult oli ka finaalmängus häid momente. «Aga loota, et seal finaalis oleks lihtne … Nemad olid kodus ja nendel oli tahtmine sama suur. Koduseinte õnn soosis, neil oli seda kordades rohkem. Tavaliselt on ikka nii olnud, et kui õnne enda kasuks pöörata ei suuda, võidab teine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles