Eesti parima võrkpalluri tiitlile kandideerib mitu Viljandimaa mängijat

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen valiti mullu aasta parimaks võrkpalluriks ning on üks aasta parima mängija kandidaate ka tänavu.
Viljandi võrkpallikasvandik Kristiine Miilen valiti mullu aasta parimaks võrkpalluriks ning on üks aasta parima mängija kandidaate ka tänavu. Foto: Kermo Benrot

Rahvusvahelised tiitlivõistlused on sel võrkpalliaastal seljataga, seega on jälle käes aeg selgitada välja parimad mängijad. Aasta parima tiitlile on nomineeritud ka mitu Viljandimaa võrkpallikasvandikku.

Eesti võrkpallitreenerid on rahvahääletuse valikusse nimetanud 20 naist ja 20 meest, kes kevadel lõppenud klubihooajal ja suvistes koondisemängudes enim silma paistsid. Hääletada on võimalik 30. novembri südaööni Postimees Spordi veebis. Parimad nais- ja meesvõrkpallurid selguvad rahvahääletuse ning treenerite ja ajakirjanike valiku tulemusena.

Parima meesvõrkpalluri tiitlile kandideerib teiste seas Viljandimaalt pärit Silver Maar, kes pälvis hooajaks 2022/2023 oma esimese välislepingu ning mängib Tšehhi meistriliiga klubis VK Dukla Liberec. Klubi tuli sel hooajal Tšehhi karikavõitjaks ja sai meistriliigas neljanda koha, ühtlasi valiti Maar liiga parimaks liberoks. Euroopa teise taseme iga-aastases meeste võrkpalliklubide karikasarjas CEV Cup tuli leppida 21. kohaga. Eesti koondises kandis Maar põhilibero rolli nii Euroopa Kuldliigas kui Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles