Debüüthooaja teinud ühendnaiskond langes esiliigasse

Priscilla Õmblus
Copy
Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku ühendnaiskonnal ei õnnestunud meistriliigasse püsima jääda. Foto on tehtud varasemast liigamängust Saku Sportinguga.
Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku ühendnaiskonnal ei õnnestunud meistriliigasse püsima jääda. Foto on tehtud varasemast liigamängust Saku Sportinguga. Foto: Elmo Riig

Eelmisel laupäeval pidas Viljandi Tuleviku ja Pärnu Vapruse ühendnaiskond Männimäe jalgpallihallis meistriliigasse püsimajäämiseks otsustava kohtumise. Paraku kaotas ta 0:5 esiliiga võitjale Tallinna Araratile ja langes esiliigasse. Nagu möönis ühendnaiskonna peatreener Kevin Paavo, on sellest küll kahju, ent kõiki asjaolusid arvestades võiks hooaega igati viisakaks nimetada.

Laupäevase ülemineku­turniiri kohtumise lõppedes kirjutas Tallinna Ararat üleminekuturniiri tabelisse kolm punkti juurde ning kolme kaotusega viimasel kohal olev Viljandi Tuleviku ja Pärnu Vapruse ühendnaiskond pidi tõdema, et Põlva Lootost, kel on kirjas neli punkti, ta enam püüda ei saa ning uuel hooajal ootab ees esiliiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles