Nädala annetus Tuli otse «Kirsiaiast»

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eelmisel laupäeval avas Ugala teater pidulikult oma hooaja avalavastusega "Kirsiaed" ja selle järgnenud peoga, kus Ugala pere kostitas külalisi heategevusliku koogiletiga.
Eelmisel laupäeval avas Ugala teater pidulikult oma hooaja avalavastusega "Kirsiaed" ja selle järgnenud peoga, kus Ugala pere kostitas külalisi heategevusliku koogiletiga. Foto: Ugala

Möödunud laupäeval avas Ugala teater hooaja ning esietendus «Kirsiaed». Esietendusele järgneb mõistagi pidu ja peol pakutakse iseenesestmõistetavalt kooki. Ugala pere pakkus külalistele ka head-paremat müügiks. Kogu tulu, 420 eurot, annetati Ukraina heaks mittetulundusühingule Slava Ukraini, mis teatri kinnitusel on südikuse ja läbipaistva tegevusega positiivselt silma jäänud.

Väike summa, aga sellegipoolest helde samm, arvestades, et küllap on ka Ugala elektriarvete maksmise ja üleüldise hinnatõusuga hädas. Ei saa ju lavastust vähem valgustada ega vaatajatele öelda: «Olge head, võtke villased sokid ja pleed kaasa!» See küll ilmselt ei peletaks eemale kuigi palju Ugala sõpru – nende truudus on ju teada-tuntud –, ent siiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles