Vibusportlased naasid Eesti karikavõistlustelt uhke saagiga

Priscilla Õmblus
Copy
Eelmisel nädalavahetusel Järvakandis Eesti karikavõistlustel naiskondliku hõbeda võitnud (vasakult) Hanna Alice Haavapuu, Birgit Metsjõe ja Jaanika Rösler.
Eelmisel nädalavahetusel Järvakandis Eesti karikavõistlustel naiskondliku hõbeda võitnud (vasakult) Hanna Alice Haavapuu, Birgit Metsjõe ja Jaanika Rösler. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Raplamaal Järvakandis peetud Eesti vibulaskmise karikavõistlustel võitsid Viljandimaa sportlased koguni 22 medalit, samuti naiskondliku hõbeda ja meeskondliku pronksi.

"Et me sellised võidud koju tõime ... olen nii õnnelik!" õhkas Viljandi spordikooli vibutreener Aune Varik. "Et meie nii-öelda ässad jäid kõrvale, oli alguses küll kurbus hinges. Aga et teised sellist taset suutsid hoida ... ja noored tõstavad nina ... see on ikka vägev."

Ässad, kes seekord kaasa teha ei saanud, on Laura Nurmsalu ja Martin Rist. Ent Vana-Võidu vibuklubi ja Viljandi spordikooli, Suure-Jaani vibuklubi ning Baltic Hunter SC sportlased said saagiks kaheksa kulda, seitse hõbedat ja seitse pronksi. Naiskondliku hõbemedali võitsid Birgit Metsjõe, Hanna Alice Haavapuu ja Jaanika Rösler ning meeskondlikus arvestuses vormistasid pronksi Kait Soesoo, Andres Sarapuu ja Janek Tolberg. Mõlemad on Vana-Võidu vibuklubi / Viljandi spordikooli esindused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles