Mait Allas: üheskoos hoiame Viljandi valda paremini

, Viljandi vallavolinik
Copy
Reformierakonna ja Isamaa võimuleppe allkirjastamine 2. novembril. Pildil Reformierakonna Reformierakonna Viljandi piirkonna juht Mait Allas (vasakul) ja Isamaa Viljandi piirkonna juhatuse liige Alar Karu.
Reformierakonna ja Isamaa võimuleppe allkirjastamine 2. novembril. Pildil Reformierakonna Reformierakonna Viljandi piirkonna juht Mait Allas (vasakul) ja Isamaa Viljandi piirkonna juhatuse liige Alar Karu. Foto: Elmo Riig

JUST NIIVIISI võiks iseloomustada Isamaa ja Reformierakonna võimulepet, kui kasutada mõlema valimisteaegset hüüdlauset. Selles mõttes on sisu oluliselt rohkem, kui esmapilgul paista võib.

Meie meeskonna eesmärk oli algusest peale muuta olukorda, kus ühel erakonnal on ainuvõim. Tiheda valimisvõitlusega õnnestus see ka saavutada. Pärast tulemuste saabumist hakkas kiiresti levima mõte, et aeg on Isamaa erakond võimult maha võtta ja opositsiooni puhkama saata. Olen aga seda meelt, et poliitikat ei tohi teha, lähtudes pimedast vihast. Paraku oli säärast revolutsioonilist silmaklapid-peas-mõtteviisi alguses üpris palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles