LAUATENNIS Tiitlikaitsja alustas hooaega kahe võidu ja ühe kaotusega

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi lauatenniseklubi Sakala meeskond alustas Eesti meistriliiga hooaega kahe võidu ja ühe kaotusega. Fotol on kaks koosseisu kuuluvat mängijat Rivo Saaremäe (vasakul) ja Mihkel Pae. Peale nende mängisid Sakala meeskonnas Rainer Valo, Kert Villems ja Valdas Martinkus.
Viljandi lauatenniseklubi Sakala meeskond alustas Eesti meistriliiga hooaega kahe võidu ja ühe kaotusega. Fotol on kaks koosseisu kuuluvat mängijat Rivo Saaremäe (vasakul) ja Mihkel Pae. Peale nende mängisid Sakala meeskonnas Rainer Valo, Kert Villems ja Valdas Martinkus. Foto: Meelis Heli

Läinud laupäeval tehti mitmel pool Eestis algust võistkondlike lauatennise meistrivõistlusega. Kodusaali seinte toel alustas kahe viimase aasta meister, Viljandi Sakala klubi meeskond uut hooaega kahe võidu ja ühe kaotusega.

Eri liigades mängiti lisaks Viljandile Tallinnas, Haapsalus ning Lääne-Virumaal Aseris. Viljandi spordihoones olid võistlustules meistriliiga ning kolmanda ja neljanda liiga mängijad. Kõigis neis liigades oli esindatud ka Sakala klubi.

"Kõige põnevamad mängud toimusid loomulikult Eesti meistriliigas. Nii tugevat koosseisu ei ole Viljandi spordihoones enne mänginud. Venemaa, Soome, Läti ja Leedu mängijad annavad Eesti meistriliigale palju juurde," ütles Sakala klubi president Peeter Allikoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles