Priit Toobalit süüdistanud mees pandi vägistamise eest kolmeks aastaks türmi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Karl Kabanen vägistas ettekavatsetult naise, kes oli lapsed lasteaeda viinud ja teel koju.
Varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Karl Kabanen vägistas ettekavatsetult naise, kes oli lapsed lasteaeda viinud ja teel koju. Foto: Andres Teiss (Postimees)

Viljandi kohtumajas määrati vägistamise ja muude tegude eest kolmeks aastaks vangi Karl Kabanen, kes mõni aasta tagasi süüdistas Põhja-Sakala vallas elavat poliitikut Priit Toobalit pantvangi võtmises ja seksuaalses ahistamises.

Süüdistuse kohaselt jälgis Kabanen selle aasta mais naist, kelle ta hiljem vägistas, kavatsusega teda rünnata ning ründas siis, kui naine oli viinud lapsed lasteaeda ja oli tagasiteel koju. Kabanen tungis naisele kallale ja lohistas ta teerajalt võssa, kus oli enne koha ette valmistanud: heina maha sõtkunud ja jätnud sinna kilekoti kunstpeenisega. Ehkki naine avaldas tugevasti vastupanu, surus Kabanen ta pikali, riietas lahti ning vägistas ta, kasutades selleks ka kunstpeenist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles