BALTI LIIGA Käsipallureid ootab ees toimekas nädalavahetus

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC võõrustab laupäevases Balti liiga lahingus Klaipėda HC Dragūnast ja pühapäevases mängus Kaunase Granitas-Karyst.
Viljandi HC võõrustab laupäevases Balti liiga lahingus Klaipėda HC Dragūnast ja pühapäevases mängus Kaunase Granitas-Karyst. Foto: Elmo Riig

Sel nädalavahetusel pannakse punkt tänavusele Balti käsipalliliiga põhiturniirile. Viljandi HC finaalturniirile kohta ei lunastanud, ent nädalavahetusel võõrustab ta kahte tugevat vastast Leedust: laupäeval Klaipėda HC Dragūnast ja pühapäeval Kaunase Granitas-Karyst.

Neli finaalturniirile pääsevat meeskonda on juba selged, kuid poolfinaali asetuse tarvis tuleb kohad veel välja selgitada. Ainsa Eesti klubina nelja hulka edenenud Põlva Serviti sõidab külla Alytuse Varsa-Stronglasasele ja Vilniuse VHC Šviesale.

Põhiturniiri võidu tagas sel nädalal Šviesa, sest sai koroonaviiruse küüsi langenud SK Tapa/N.R. Energylt loobumisvõidu ning on nüüd 38 punktiga püüdmatu. Servitil on 33, Varsa-Stronglasasel 32 ja Dragūnasel 31 punkti. Ülejäänud Eesti tiimid paiknevad kohtadel kuuendast kaheksandani: Viljandi HC-l ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paperil on 24 ning SK Tapal 20 punkti.

Serviti kohtub laupäeval Varsa-Stronglasase ja päev hiljem Šviesaga. Septembrikuistes kodumängudes sai ta esimesena mainitult 26:19 võidu ja teisele jäi ta 26:30 alla.

Kehra ja Viljandi on huvitaval kombel nii koduses meistriliigas kui ka Balti liigas praegu võrdsete punktide peal. Finaalnelikusse pääsu eest nad enam ei heitle, kuid nädalavahetusel võõrustavad mõlemad samu Leedu meeskondi – Klaipeda HC Dragunast ja Kaunase Granitas-Karyst. Pealtvaatajaid saali ei lubata, küll aga kantakse mängud video vahendusel üle.

MÄNGUD

Eesti klubide kohtumised

3. aprillil kell 14  Alytuse Varsa-Stronglasas – Põlva Serviti

3. aprillil kell 18  HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Kaunase Granitas-Karys

3. aprillil kell 18  Viljandi HC – Klaipėda HC Dragūnas 

4. aprillil kell 13  Vilniuse VHC Šviesa – Põlva Serviti

4. aprillil kell 13  Viljandi HC – Kaunase Granitas-Karys

4. aprilllil kell 13  HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – Klaipėda HC Dragūnas 

Allikas: Eesti käsipalliliit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles