Holstre-Polli suusarajal selgusid avaetapi kiireimad libisejad

Priscilla Õmblus
Copy
Läinud reedel Holstre-Pollis peetud maakonna suusatamise meistrivõistluste avaetapil võttis meeste klassis kulla Joosep Tammemäe. Foto on tehtud tunamullustel tiitlivõistlustel.
Läinud reedel Holstre-Pollis peetud maakonna suusatamise meistrivõistluste avaetapil võttis meeste klassis kulla Joosep Tammemäe. Foto on tehtud tunamullustel tiitlivõistlustel. Foto: Marko Saarm

Läinud reedel sõideti Holstre-Pollis Viljandimaa murdmaasuusatamise meistrivõistluste avaetapp ning meestest napsas võidu Joosep Tammemäe ja naistest Teesi Tuul.

«Meistrivõistluste esimene etapp peeti maalilises talveilmas, kust ei puudunud ka näpistavad külmakraadid. Klassikatehnikas võistlusel oli osalejaid 60, nendest viis suusatasid uudses, avatud klassis, kus paremusjärjestust ei selgitata,» rääkis korraldaja Kaupo Tammemäe.

Talle valmistas oma sõnul enim rõõmu see, et kõige rohkem osalejaid oli just kõige nooremates vanuseklassides. «Ootan ja loodan muidugi, et kauni talve valguses tuleb järgmistele etappidele veelgi enam suusatajaid. Elu on näidanud, et lume ja heade tingimuste korral on suusarajad rahvast täis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles