Kõrbema läinud toidu peale kutsuti välja päästjate brigaad

Sakala
Copy
Pliidile unustatud süttivast toidust võib alguse saada raskete tagajärgedega tulekahju. Sestap panevad ka päästjad südamele, et toidu valmimise ajaks ei tohi kodust lahkuda või magama heita.
Pliidile unustatud süttivast toidust võib alguse saada raskete tagajärgedega tulekahju. Sestap panevad ka päästjad südamele, et toidu valmimise ajaks ei tohi kodust lahkuda või magama heita. Foto: Marko Saarm

Eile õhtul sai päästeamet teate, et Viljandis Jalaka tänaval on kortermajas kuulda suitsuanduri häiret. Selgus, et korterielanikust vanem naine oli poodi läinud, toidu pliidile jätnud ja see oli kõrbema läinud.

Eile kell 19.31 teatati päästeametile, et Viljandis Jalaka tänaval on kortermajas kuulda suitsuanduri häiret. Päästjad leidsid korteri, kust kuuldus häiret. Tuleoht kõrvaldati ja naine tuli koju.

Päästjad hoiatavad, et pliidile unustatud süttivast toidust võib alguse saada raskete tagajärgedega tulekahju. Toidu valmimise ajaks ei tohi kodust lahkuda või magama heita. Pikemat valmimisaega nõudvate toitude küpsemise ajal tuleb kasutada taimerit, mis helisignaaliga õigel ajal toimuvast märku annab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles