Morten Siht võttis Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel kulla ja pronksi

Priscilla Õmblus
Copy
Morten Siht võidutses Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel U23 vanuseklassis ning meeste arvestuses saavutas ta kolmanda koha.
Morten Siht võidutses Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel U23 vanuseklassis ning meeste arvestuses saavutas ta kolmanda koha. Foto: Marko Mumm/Eesti Kergejõustikuliit

Laupäeval Raplamaal Järvakandis peetud Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel tulid täiskasvanute seas meistriks hiljutise ümber Viljandi järve jooksu kolmanda koha omanik Olavi Allase ja järvejooksul naistest teise koha saavutanud Liis-Greete Arro. Järvejooksul auhinnalisse esikuuikusse mahtunud Viljandi noormees Morten Siht pälvis oma vanuseklassis tiitli ning meeste arvestuses pronksmedali.

Distantsi pikkus Eesti meistrivõistlustel oli sõltuvalt vanuseklassis kilomeeter kuni neli kilomeetrit.

Meeste neljakilomeetrisel distantsil tuli Olavi Allase (Tartu SS Kalev) meistriks kolmandat aastat järjest ja tema võiduaeg oli 11.25. Hõbeda sai Karel Hussar (WellRun) ajaga 11.38 ning Viljandi vastupidavusalade klubi Staier esindaja Morten Siht saavutas kolmanda koha ajaga 11.44. Siht oli ühtlasi kiireim U23 vanuseklassi noormeeste arvestuses. Talle järgnesid selles vanuseklassis Oliver Annus (Sparta SS) ajaga 12.03 ja Rauno Pisa (Rapla JK) ajaga 12.59.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles