Taksojuhi rünnakust alguse saanud kohtuprotsess sai kolmele mehele läbi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Autode ärandamises süüdi mõistetud Rain Koger ja Gert Kustassoo läksid prokuratuuriga kokkuleppele. Üks neist kandis vanglakaristuse ära juba enne kohtuotsuse kuulutamist, teine peab kuuks ajaks vangi minema.
Autode ärandamises süüdi mõistetud Rain Koger ja Gert Kustassoo läksid prokuratuuriga kokkuleppele. Üks neist kandis vanglakaristuse ära juba enne kohtuotsuse kuulutamist, teine peab kuuks ajaks vangi minema. Foto: Marko Saarm

Kaks aastat tagasi Viljandi vallas Pärsti külas taksojuhti rünnanud ja teda rängalt peksnud kahe alaealise noorukiga koos kohtu alla sattunud kolm täisealist leppisid prokuratuuriga karistustes kokku ja üks neist peab minema kuuks ajaks vanglasse.

Prokuratuuriga kokkuleppele läinud meestest oli vaid Tivo Kaurov taksojuhi peksmise ja röövimise juhtumis kaasosaline, aga tema taksojuhti ei löönud. Rain Koger ja Gert Kustassoo ei olnud üldse taksojuhi juhtumiga seotud, kuid kohtu ette oli neid viinud ärandamine, mille nad koos ühe taksojuhi ründajaga olid ette võtnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles