Linnavalitsus tegi klubile ettepaneku pidu ära jätta

Alice Lokk
, reporter
Copy
Viimase aja statistika näitab, et koroonasse haigestumus on suurenenud just nooremate vanusegruppide hulgas, seega palub linnavalitsus ööklubil Club V nädalavahetuse noortepidu ära jätta.
Viimase aja statistika näitab, et koroonasse haigestumus on suurenenud just nooremate vanusegruppide hulgas, seega palub linnavalitsus ööklubil Club V nädalavahetuse noortepidu ära jätta. Foto: Elmo Riig

Sel nädalavahetusel on Viljandis tulemas mitu rahvarohket üritust, näiteks Koidu seltsimaja hoovis esineb ansambel Regatt ja Ugala avab oma hooaja. Club V-s «Nostalgia 90ndate megapeo» korraldajatel on aga linnavalitsus palunud mõelda selle ära jätmisele.

Teisipäeval saatis Viljandi linnavalitsus ööklubi haldavale osaühingule Mulgi Klubi pöördumise, milles palus tungivalt järele mõelda, kas praegustes oludes ikka on mõistlik üritust korraldada. Kirjas on välja toodud, et epidemioloogiline olukord on Eestis viimasel nädalal väga kiiresti muutunud. Teisipäevase seisuga on viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta tõusnud 20,32-ni ning statistilistel andmetel on haigestumus suurenenud just nooremate vanusegruppide hulgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles