Lummava kõlaga kirikus on õhtupoolikul viiulikontsert

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viiuldaja Meelis Milli
Viiuldaja Meelis Milli Foto: Erakogu

Taastamisel olevas Suure-Jaani õigeusu kirikus esineb täna kell 17 sooloviiulikavaga Meelis Milli. Kavas on Eugène-Auguste Ysaÿe, Johann Sebastian Bach, Meelis Milli looming. Publiku soovil esitatakse lisapalasid.

Sissepääs on vabatahtliku annetuse alusel kiriku interjööri remondiks. Meelis Milli on viiuldaja, kitarrist ja pedagoog. Ta on õppinud klassikalist kitarri Helsingis Sibeliuse akadeemias ning lõpetas 2003. aastal kitarrierialal Eesti muusika- ja teatriakadeemias. Ta on mänginud Estonia teatri orkestris ning asutanud Tallinna muusikakoolis klassikalise kitarri klassi, kus töötas pedagoogina 1995–1998.

Meelis Milli on esinenud Eestis ja välismaal solistina, ansamblite ja orkestrite koosseisus. Ta on esitanud duomuusikat koos venna Mait Milliga (Duos Fratres) ja Kristiina Kriidiga (Duo Astlanda), esinenud koos Modern Foxi ja Bel-Etage’iga ning muusikuna teatrilavastustes. 2010. aastast tegutseb ta Soomes vabakutselise muusiku ja pedagoogina. Meelis Milli tegeleb progressiivse elektrontantsumuusikaga ja peagi ilmub tema esimene plaat. Muusiku harrastuseks on õllekeetmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles