Viljandis sündinud raamatuvahetuse platvorm murdis Inglismaale

Üllar Priks
, reporter
Copy
Leo Ariva on internetipõhist raamatuvahetusplatvormi vedanud juba viis aastat. Esimest väikest juubelit jääb tähistama märgiline sisenemine Inglismaa turule.
Leo Ariva on internetipõhist raamatuvahetusplatvormi vedanud juba viis aastat. Esimest väikest juubelit jääb tähistama märgiline sisenemine Inglismaa turule. Foto: Marko Saarm

Just neil päevil saab viis aastat sellest, kui lugemisvara otse omanikult omanikule liigutamise idee autor, viljandlane Leo Ariva otsuse vastu võttis: asi tuleb käima lükata. Praeguseks on raamatuvahetuse ärimudel Eesti turul edukalt läbi proovitud ja esimesed sammud piiri tagagi astutud. Missioonitundega raamatufänn teab, et siit on ainult tõusta.

Leo Ariva, mõelge end palun sinna viie aasta tagusesse aega. Mis andis teile siis julguse arvata, et inimesed tahavad omavahel raamatuid vahetama hakata?

Mulle on alati tundunud, et see riiulitele kuhjunud raamatute hulk on probleem ja samas võimalus. Mõtlesin väga palju sellele, kuidas saaks need taas kasutusse tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles