Politseinike nädalavahetus: roolijoodikud, perevägivald ja isolatsioonikohustuse rikkujad

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandimaa politseinikud tabasid nädalavahetusel mitu roolijoodikut, juhtimisõiguseta sõitjat ja alkoholi tarvitanud alaealist.
Viljandimaa politseinikud tabasid nädalavahetusel mitu roolijoodikut, juhtimisõiguseta sõitjat ja alkoholi tarvitanud alaealist. Foto: Arved Breidaks (Lõuna-Eesti Postimees)

Viljandi politseijaoskond kirjutab ühismeedias, et nädalavahetuse jooksul tuli korrakaitsjatel tegelda nii perevägivalla juhtumitega kui ka joobes või juhtimisõiguseta sõidukijuhtidega.

Viljandi politseijaoskonna Facebooki lehele üles pandud teate järgi käidi möödunud nädalavahetuse jooksul 46 väljakutsel, millest kolm olid seotud perevägivallaga. Sõidukijuhte kontrolliti kokku 167 korral. Kahel sõidukijuhil avastati keskmine joove ning kaks juhti olid rooli istunud juhtimisõiguseta.

Tuvastati kaks alkoholi tarvitanud alaealist. Mõlemad anti üle vanematele ja koostati protokoll.

Eriolukorra tõttu kehtestatud 2 + 2 reegli eiramise pärast tegid politseinikud seitse hoiatust ning lisaks vestlesid nad kolme inimesega, kes rikkusid isolatsioonikohustust ilma mõjuva põhjuseta.

Viljandi politseijaoskond paneb postituses lapsevanematele südamele, et nad jälgiksid vaheajal oma laste tegemisi. "Nautige pere seltsi ja kui ikkagi teisiti ei saa, siis ainult kahekaupa sõpradega õue minnes hoidke distantsi ning tervist. Ärgem kaotagem valvsust sellel vaheaja perioodil," kirjutab jaoskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles