Nädala rahustus. Toitu jätkub

Triin Loide
, reporter
Copy
Igati mõistlik on hoolitseda selle eest, et toiduvaru jätkuks kodus kaheks-kolmeks nädalaks, et võimaliku haigestumise korral ei peaks poodi minema ja kellegi nakatamisega riskima.
Igati mõistlik on hoolitseda selle eest, et toiduvaru jätkuks kodus kaheks-kolmeks nädalaks, et võimaliku haigestumise korral ei peaks poodi minema ja kellegi nakatamisega riskima. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Mitte päevade, vaid tundidega uusi arenguid toov koroonaepideemia on ilmselt paljudes hirmu vallandanud ja käib niinimetatud poejooks: inimesed tormavad kauplusse, et valmistuda võimalikuks kriisiks, eneseisolatsiooniks või lausa haiguseks.

Ettevaatlikumad meist on juba mitu nädalat varusid soetanud või täiendanud. Igati mõistlik on muidugi hoolitseda selle eest, et toiduvaru jätkuks kodus kaheks-kolmeks nädalaks, et võimaliku haigestumise korral ei peaks poodi minema ja kellegi nakatamisega riskima.

Toiduainetööstuse liidu kinnitusel on Eesti suurematel toidutööstustel olemas toorainevarud, mis tagavad elanike toiduainetega varustamisega lähikuudel, nii et liiga palju toitu ei maksa koju kuhjata – jätke teistele ka midagi. Samuti kinnitavad kauplused, et laod on toitu täis ja tühjad riiulid tekivad ajutiselt lihtsalt tööjõupuudusest. Jäägem mõistlikuks!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles