Kuulujutt koroonakahtlusega karantiini viidud õpilastest ei ole leidnud kinnitust

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Õpilaste seas on levimas kuulujutt sellest, et kolmapäeval viidi Viljandi gümnaasiumist koroonakahtlusega karantiini neli õpilast, kuid kool seda infot ei kinnitanud.
Õpilaste seas on levimas kuulujutt sellest, et kolmapäeval viidi Viljandi gümnaasiumist koroonakahtlusega karantiini neli õpilast, kuid kool seda infot ei kinnitanud. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva õhtul tuli Sakalale anonüümne vihje, et Viljandi gümnaasiumist viidi samal päeval neli õpilast koroonaviiruse kahtlusega kontrolli. Direktor Ülle Matsin ütles, et koolil niisuguse juhtumi kohta ametlikku infot pole ja seetõttu ei saa ta seda juttu kinnitada. 

"Sellise juhtumi puhul informeerib kooli kohe terviseamet, kust tulevad kõik ametlikud teadaanded," lausus Matsin telefoni teel Sakalale. "Meie mingisugust muud infot ei küsi ega kuula kellegi käest ning saame kinnitada ja levitada ainult ametlikku infot."

Matsin lisas, et kooli juhtkond oli enne Sakala ajakirjaniku kõnet liikvel oleva jutuga kursis. Õppejuhatajaga oli ühendust võtnud ka üks lapsevanem, kes oli kuulnud juttu nelja õpilase koolist karantiini viimisest. Samuti ütles Sakalale mitu gümnaasiumi õpilast, et säärane kuulujutt õpilaste seas levib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles