Juhtkiri. Mitmekesiselt märke

Sakala
Copy
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Vabariigi aastapäev on seekord eriti Viljandi- ja Viljandimaa-keskne. Kuigi presidendi vastuvõtu korraldamisega kaasneb omajagu logistilist peamurdmist ja nuputamist, võib selle kõige üle ainult rõõmu tunda. Eile avalikustas presidendi kantselei 114 inimest, kes tänuna oma teenete eest Eestile võivad märgi rinda pista. Auraha saajate seas on silmatorkavalt palju viljandimaalasi.

Presidendi tähelepanu tagant võib aimata soovi saata seekord eriti tunnustav peanoogutus just Viljandimaa poole, ent kahtlemata on Viljandis ja seda ümbritsevates valdades palju tublisid, töökaid ja meie kõigi ellu palju head toonud inimesi, kes paistavad silma nii kohalikul kui ka riigi tasandil.

Eks häid, vajalikke ja seejuures tihtipeale raskeid samme astutakse ikka sisemisest sunnist, aga kiitust, tunnustust ja äramärkimist ei ole kunagi liiga palju. Ent samal ajal, kui rõõmustame märgisaajatega, peame meeles seda, et meie ümber on kümneid ja sadu tuhandeid inimesi, kes kõik on omal kombel tublid ja tunnustust väärivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles