Galerii. Jalgpalliklubi pidas jõulude puhul saalijalgpalli turniiri

Copy
Viljandi Tulevik pidas saalijalgpalli turniiri, et tuua inimesed pühade ajal sportima.
Viljandi Tulevik pidas saalijalgpalli turniiri, et tuua inimesed pühade ajal sportima. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi pidas laupäeval spordihoones maha sõpruskondade saalijalgpalliturniiri, millel omavahel võttis mõõtu seitse võistkonda.

Klubi tegevjuht Rain Tölpus rääkis, et üks ürituse eesmärke oli panna inimesed liikuma jõuluajal, kui palju sporti ei tehta. Tuleviku kogukonnajuht Marek Tiits sõnas enne üritust saadetud pressiteates, et on käinud mitmel aastal vaatamas käsipallurite jõulumängupäeva ja see on väga äge traditsioon.

"Et juhtumisi oli spordihoone suur saal 21. detsembril vaba, otsustasime korraldada lõbusa ja pingevaba saalijalgpalli turniiri, et inimesed jõulupraade täis päevade eel natuke sporti tegema tuua. Eks aeg näita, kas sellest kujuneb ka traditsioon. Osalejaid igal juhul jagub," lisas ta.

Omavahel võttis mõõtu seitse võistkonda ning Tölpuse sõnul on võistlustules ka paar Tuleviku enda esindusvõistkonna mängijat, kuid enamik koosneb siiski sõpruskondadest.

"Võistkonnad on väga erinevalt komplekteeritud ja enamjaolt koosnevadki sõpruskondadest või puntidest, kes on varem koos mänginud," lisas Tölpus.

Auhindadena jagati võitjatele välja medalid ja sponsorite poolt välja pandud ilutulestiku võrra rikkamaks said nii võitjavõistkond kui ka parim mängija ja väravavaht. Lisaks oli välja pandud auhind publikule ja kohapeal sai osa võtta neli eurot maksvast loosist, mille peaauhind oli tuliuue Honda kasutusõigus nädalaks.

Tölpus ütles pärast võistluse lõppu, et Tulevik on korraldatud üritusega rahul ja kõik läks plaanipäraselt. "Vigastusi ei olnud ja kõik jäid rõõmsaks. See oligi oluline," lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles