Korralikku poissmehekorterit poolmuidu ei saa

Üllar Priks
, reporter
Copy
Ühetoaline korter Lossi tänaval
Ühetoaline korter Lossi tänaval Foto: www.kv.ee

Tõsi on see, et üksi elades saab inimene väga kenasti hakkama ka ühetoalises korteris. Peaasi et oleks ruumi mugavale diivanile, laia ekraaniga telekale ning kastikese hüva rüübet ja pakikest sardelle mahutavale külmikule. Üks asi on otsida võimalikult odav toorik ning seda siis oma kätega tasapisi üles lööma hakata. Aga kui on vaja kohe ja kõigi mugavustega? Siis tuleb ikka korraliku uue auto jagu raha välja käia. Sakala otsis kinnisvaraportaalist kv.ee välja parajasti müügis oleva odavaima ja kallima renoveeritud ning kõigi mugavustega korteri. Nende hinnavahe on küll 7000 eurot, kuid ruutmeetri hind põhimõtteliselt sama.

Lossi tänaval asuvast 1910. aastal ehitatud majast leiab 23,7 ruutmeetri suuruse korteri. See asub kolmandal korrusel, kätte saab selle 27 000 euro eest ning ühe ruutmeetri hinnaks tuleb seega 1139 eurot.

Korteri plussideks loetleb müüja kõrged laed ning avatud kööktoa koos elektripliidi, külmiku ja köögimööbliga. Magamisnurk on peidetud diskreetselt kööginurga taha ning sanitaarruumis ootab poissmeest elementaarne pesumasin. Selle eest, et talvel oleks varbad soojas ja suvel palavus ei kurnaks, hoolitseb konditsioneer

Korteri aknad on vahetatud ning elamist kütab õhksoojuspump. Natuke vähem mugav on tõsiasi, et tualett on väliskoridoris, küll aga kuulub too korteri ainukasutusse.

Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed ning kommunaalkulud väikesed. Seni suurim talvine arve koos elektriga on müüja kinnitusel olnud 90 eurot.

Kogu korteris olev mööbel ja tehnika on hinna sees ning pakkumises sisalduvad ka kaks panipaika ja kuuriboks.

Vaata kuulutust siit.

Ühetoaline korter Tallinna tänaval
Ühetoaline korter Tallinna tänaval Foto: Www.kv.ee

Tallinna tänaval asuva ühetoalise korteri hind on 34 980 eurot. Et elamisel on üldpinda 30,6 ruutmeetrit, annab lihtne arvutus ühe ruutmeetri hinnaks 1143 eurot, mis on õige pisut kõrgem esimese pakkumise omast.

Kapitaalremondi käigus on välja vahetatud kõik kommunikatsioonid torustikust elektrijuhtmestikuni, uued on ka aknad ja välisuks. Põrandaid katab laminaatparkett, seinad ja laed on värvitud.

Plaaditud vannituppa on paigaldatud elektripõrandaküte, sooja vee saab elektriboileri abiga.

Kui WC ja vannituba on sama ukse taga, siis köök ja tuba on selles korteris eraldi ruumid.

Sooja saab seinte vahele pelletikamina ja õhksoojuspumbaga.

Hinna sees on köögimööbel, elektripliit ja külmkapp.

Korteri juurde kuulub puukuur ning kui uuel omanikul juhtub sõiduvahend olema, saab selle maja ette parkida. Maja taga see-eest on aed, kus saab suvel grillida või porgandipeenra kallal nokitseda.

Vaata kuulutust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles