Politsei hoiatab spordihoones tegutseva varga eest

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Möödunud laupäeval ja pühapäeval varastati Viljandi spordihoones meeste riietusruumist  jopede ja pükste taskutest kahel päeval kokku seitse mobiiltelefoni ja rahakotti.


Laupäeval langesid varga ohvriks sõudjad, kes pidasid Viljandis talvepäevi, ning pühapäeval jäid varast ilma treeningul olevad jalgpallurid.

Politsei soovitab spordihoone kasutajatel võtta mobiiltelefonid, rahakotid, dokumendid ja teised väärtasjad kaasa võistlus- või treeningukohta, mitte jätte neid järelevalveta ruumidesse.

Hoonet haldava Viljandi Spordikeskuse juhataja Mati Jürissoni sõnul varastatakse just spordihoone vana osa garderoobidest ning õige pea on kavas need turvalisemaks muuta. Lähematel päevadel seatakse lisaks olemasolevatele üles uued turvakaamerad ning pannakse tööle parem salvestussüsteem.

Jürissoni sõnul telliti uued turvakaamerad juba eelmise aasta lõpul, kui vargused spordihoones algasid. Kohale jõuavad need aga lähipäevil."Kaamerate ülespanekuks oleme konsulteerinud politsei ja turvafirmaga," lisas spordikeskuse juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles