Jalgpallihiid purustas Eesti koondise

Priscilla Õmblus
Copy
Teisipäevaõhtusel Euroopa jalgpallimeistrivõistluste valiksarja kohtumisel Saksamaaga läksid Eesti koondise eest platsile ka Viljandist pärit Joonas Tamm ja Karol Mets. Eesti kaitseliin ei suutnud väravasadu ära hoida ning Saksamaalt naasti 0:8 kaotusega.
Teisipäevaõhtusel Euroopa jalgpallimeistrivõistluste valiksarja kohtumisel Saksamaaga läksid Eesti koondise eest platsile ka Viljandist pärit Joonas Tamm ja Karol Mets. Eesti kaitseliin ei suutnud väravasadu ära hoida ning Saksamaalt naasti 0:8 kaotusega. Foto: Via Www.imago-images.de

Teisipäeva hilisõhtul leidis Eesti jalgpalliajaloos aset tähtis sündmus: meie rahvuskoondis läks pärast 80-aastast pausi vastamisi jalgpallihiiu Saksamaaga. Paraku saatis neljakordne maailmameister eestlased pärast Euroopa meistrivõistluste valiksarja kohtumist koduväljakult minema mõru 0:8 kaotusega.

«Seda on naljakas öelda, aga mingil hetkel naudid vastaste mängu. See pole häbiasi öelda,» nentis Eesti koondise peatreener Martin Reim vahetult pärast kohtumist. «Ei häbene ka öelda, et see tulemus oli selle mängu vääriline,» lausus ta. «Kunagises mängus Belgiaga, mida oleme tahtnud unustada, sellist survet ja kvaliteeti polnud.»

Siinkohal viitas ta 2016. aastal Belgia vastu peetud maailmameistrivõistluste valikmängule, mille Eesti kaotas 1:8.

Reim lisas, et Saksa masin töötas hästi ning Eesti meeskond peaks olema tippvormis, et sellele vastu seista. «Kaalukategooriad olid väga erinevad,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles