Tulevik üllatas liidrit kahe tabamusega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku klubi presidendi Raiko Mutle sõnul näitas meeskond koduväljakul Premium-liiga liidri vastu sümpaatset mängu, olgugi et kaotus kujunes päris suureks.
Viljandi Tuleviku klubi presidendi Raiko Mutle sõnul näitas meeskond koduväljakul Premium-liiga liidri vastu sümpaatset mängu, olgugi et kaotus kujunes päris suureks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval Viljandi staadionil Eesti jalgpalli Premium-liiga liidrit Nõmme Kaljut võõrustanud Tulevik võttis sirge seljaga vastu suure kaotuse, lohutuseks tugevale konkurendile löödud kaks väravat.

Nagu ütles Tuleviku klubi president Raiko Mutle, kes väljaku ääres peatreener Sander Posti asendas, mängis meeskond 2 : 5 kaotusest hoolimata sümpaatselt, nii et etteheiteid jalgpalluritele pole. Ühtlasi kinnitas Mutle, et Post on endiselt klubi esinduskoosseisu juures ametis. «Post oli seotud Eesti noortekoondise tegemistega. See oligi tema mängult eemale jäämise ainus põhjus. Juba neljapäeval on ta võistkonna juures tagasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles