Suusatajad rullisid läbi suvekuumuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Aavik võitis Jõulumäel peetud rullsuusavõistlusel 14-aastaste tütarlaste kaheksakilomeetrise sõidu.
Andra Aavik võitis Jõulumäel peetud rullsuusavõistlusel 14-aastaste tütarlaste kaheksakilomeetrise sõidu. Foto: Urve Bergman

Suusatajad on sitke seltskond, sest annavad talvekuudel võistlustel kuuma kõrgetes miinuskraadides ega peatu ka päikeselõõsas enam kui 30 pügalani kerkiva temperatuuriga asfalti mööda kimades. Läinud pühapäeval peeti Jõulumäel Eviko suusarulli kolmas osavõistlus, nii et vett ja higi lendas tulikuumale sõidurajale ämbritega.

Viljandi suusatreener Urve Bergmani sõnul olid meie noored väga tublid, sest leitsak ei muutnud sportlaste ega treenerite elu just kergeks. «Ma ei teagi, kas oli raskem sõita või raja ääres sõitjatele juua pakkuda ja neid aeg-ajalt veega pilduda,» arutles suurte kogemustega treener. Tema sõnul saavad treenerid suvekuudel vähemalt nii palju hõlpu, et suusamäärimise tööd pole tarvis teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles