Linn ootab taotlusi tegevuse toetamiseks

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. septembril kell 16 Viljandi muusikakooli orkestrimajas infotund.
6. septembril kell 16 Viljandi muusikakooli orkestrimajas infotund. Foto: Elmo Riig / Sakala

20. septembriks ootab Viljandi linnavalitsus haridus-, kultuuri-, noorsootöö-, sotsiaaltöö- ja spordiprojektidele toetuse taotlemise avaldusi, samuti eelnimetatud valdkondade mittetulundusühingute tegevustoetuse saamise avaldusi.


Sellekohane infotund peetakse kolmapäeval, 14. septembril kell 17 Viljandi muusikakooli orkestrimajas.

Avalduste vormid on kättesaadavad linnavalitsuse infostendidel raekojas, Johan Laidoneri plats 5 ja 5a majas ning linna koduleheküljel alajaotuses «Avalduste vormid» rahanduse osas. Eraldi avalduse vormid on projektile (kontsert, festival, spordivõistlus, üritustesari jne) raha taotlemiseks ja organisatsioonidele tegevustoetuse taotlemiseks. Avalduste täitmisesse palutakse suhtuda hoolikalt ning kindlasti märkida postiaadress ja pangarekvisiidid.

Tegevustoetuse taotlemisel on vajalik esitada kõik nõutavad lisad, mis on loetletud neljanda punkti all. See ei tähenda kuue eraldi dokumendi koostamist, kuid kogu nõutav info peab olema edastatud nii, nagu see taotluse esitamise hetkel teada on. Organisatsiooni liikmete nimekirja esitamisel on erandiks Viljandimaa puuetega inimestega koja katuse alla liitunud organisatsioonid, kes toovad ära organisatsiooni liikmete arvu, sealhulgas Viljandi elanike arvu.

Projekti sisulist põhjendust kirja pannes on soovitava mõelda, kas see veenab komisjoni teie projekti väärtuses ja vajalikkuses, seega ei tasu jääda liiga üldsõnaliseks.

Meeles tuleb pidada, et üldjuhul ei toeta linn üle poole projekti maksumusest. Jälgida tuleks, et need fondid, mis on märgitud punktis viis teiste toetajate alla, oleksid kirjas ka eelarves tulude all ja vastupidi. Loomulikult ei ole veel mingisugust garantiid näiteks kultuurkapitali rahastuse osas, kuid kui eelmistel aastatel on sealt raha saadud ja on kindel kavatsus ka seekord taotlus esitada, tuleb taotletav summa koos otsuse tähtajaga kindlasti ka kirja panna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles