Viljandlanna väntas end säravaimale medalile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärolin Varblane võitis Eesti meistrivõistlustel 16aastaste tüdrukute temposõidus kuldmedali.
Kärolin Varblane võitis Eesti meistrivõistlustel 16aastaste tüdrukute temposõidus kuldmedali. Foto: Elmo Riig

Eesti noorte ja seeniorjalgratturite meistrimedalite jagamine päädis Karksi vallas Viljandi rattaklubi noorele sõitjale Kärolin Varblasele temposõidu kullaga. Seenioridest jõudis medalistide sekka Jaanus Sarv.

Laupäeval ja pühapäeval peetud võistlused pakkusid Viljandi klubi noortele nii rõõmu kui pettumust. Klubi noortetreeneri sõnul võib kahepäevase rassimise siiski kokku võtta positiivse noodiga.

Laupäeval, kui 14- ja 16aastased ratturid ning seeniorid jagasid tiitleid eraldistardist sõidul, näitas rajal kuldaväärt kiirust viljandlanna Kärolin Varblane. 16aastaste tütarlaste temposõidu võitnud Varblane arendas kümnekilomeetrisel rajal konkurentidele vastuvõetamatut tempot ja edestas lähimat rivaali rohkem kui 17 sekundiga.

«Kärolin tegi suurepärase sõidu,» kiitis treener Marek Johanson sportlast. Suure osa suvisest võistlushooajast treeningutest eemal olnud tüdruk läks starti tavapärasest veidi kergema ülekandega rattal. Ilma ja raja profiili arvestades oli see õnnestunud valik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles