Veteranid jagasid medaleid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilja Bakhoff teenis Märjamaal oma medalikollektsiooni kuldset lisa.
Hilja Bakhoff teenis Märjamaal oma medalikollektsiooni kuldset lisa. Foto: Aivar Hommik

Möödunud pühapäeval Märjamaal peetud Eesti spordiveteranide heidete mitmevõistlusel said Viljandimaa spordiveteranide koondise liikmed esikoha neljas vanuserühmas. Veteransportlaste mõõduvõttudel kasutatava vanuse ja tulemuste koefitsiendi järgi tegid päeva parimad tulemused Hilja Bakhoff ja Meinhard Kirm.

Heidete mitmevõistlusel on peale kolme klassikalise staadioniala, ketta- ja vasaraheite ning kuulitõuke kavas ka raskusheide. Paremusjärjestuse selgitamiseks liidetakse koefitsiendiga arvutatud tulemuse punktid.

Järjekordse meistrimedali pälvinud viljandlanna Hilja Bakhoff oli võidukas N80+ ning Suure-Jaani mees Meinhard Kirm M80 rühmas. Oma vanusegrupis olid Viljandimaa esindajatest parimad veel Aave Hommik N35 ning Aivar Hommik M45 klassis.

Viljandimaalastest said oma vanuserühmas teise tulemuse Raimo Sarv (M60) ja Riivo Neering (M35), Artur Saar oli võistlusklassis M45 kolmas.

Sel pühapäeval võõrustab  konkurente Viljandi spordiveteranide koondis. Kell 11 algavad siinsel staadionil Viljandimaa spordiveteranide lahtised kergejõustiku meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles