Juhtkiri. Viie aasta pärast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Viljandi spordihoone vana osa on praeguseks niisuguses seisus, et kui sellele nüüd kah kõige hädapärasemat remonti tegema ei hakataks, siis sulgeks päästeamet selle 1. jaanuarist tuleohutusnõuete rikkumise tõttu. See on kõnekas näide, sest me räägime kohast, mida kasutavad iga päev lapsed.

Õnneks asi kõigi eelduste järgi väevõimuga uste lukku keeramiseni siiski ei lähe, sest eilsel linnavalitsuse istungil anti parandustöödeks veidi üle 75 000 euro. Ning nagu tänasest lehest võib lugeda, lisandub sellele veel ligi 120 000 eurot, et vahetada välja ammu amortiseerunud katus. 200 000 euro eest saavutatakse linnavõimu selgitust mööda see, et spordihoone vana osa peab veel viis aastat vastu.

Viiest aastast räägitakse seepärast, et pärast selle aja möödumist võiks linn olla jõudnud tööde järjekorraga nii kaugele, et ette võtta rohkem kui kaks miljonit eurot maksev kapitaalremont. Loodetavasti. Võib-olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles