Viljandi läheb taas kainete grupijuhtide pealinna tiitlit püüdma

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal seisid inimesed paduvihma kiuste järjekorras, et end selgeks grupijuhiks registreerida.
Eelmisel aastal seisid inimesed paduvihma kiuste järjekorras, et end selgeks grupijuhiks registreerida. Foto: Marko Saarm / Sakala

Juba 22. aastat kutsub Kuku raadio inimesi jaanipäeva ajal liiklusohutuse eest seisma ning valima oma seltskonnast selge grupijuhi, kes hoolitseks selle eest, et keegi tema sõpradest ülemeelikus tujus rooli ei istuks.

Varasematel aastatel on Viljandi olnud üks neist linnadest, kus kampaaniaga kõige rohkem ühinetakse.

«Tagamaks oma ligimeste ohutus, registreerige ennast selgeks grupijuhiks ja olge eeskujuks kõikidele teistele liiklejatele,» ärgitab Kuku raadio oma veebilehel.

Veebiregistreerimine on praeguseks lõppenud, küll aga on kõigil Viljandimaa inimestel võimalik ennast neljapäeval kella 12–18 kirja panna Viljandis Endla tänaval Circle K tanklas.

Eelmisel aastal oli Viljandis 252 registreerujat. Selle tulemusega oli Viljandi mullu kõige osavõturohkem kants, ehkki rekordist, mida on kolmel viimasel aastal täpipealt korratud, jäi kolm puudu. Kuku raadio teatel on osavõtlikema linna tiitli pärast viimastel aastatel võistelnud Viljandi ja Tartu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles