Mehist lahingut pakkuda tahtnud rallimehed võitsid selletagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud sügisel Saaremaa rallil esimest korda uue põlvkonna Honda Civic Type-R-i võistlusmasina rajale toonud Abja kandi mehed Kristo ja Raido Subi said pärast vihmast Saaremaad ja kaht talverallit läinud laupäeval masinat võistlusoludes proovida Tallinna ralli kuival kruuskattel ning seal teenisid nad EMV5 klassi esikoha.
Läinud sügisel Saaremaa rallil esimest korda uue põlvkonna Honda Civic Type-R-i võistlusmasina rajale toonud Abja kandi mehed Kristo ja Raido Subi said pärast vihmast Saaremaad ja kaht talverallit läinud laupäeval masinat võistlusoludes proovida Tallinna ralli kuival kruuskattel ning seal teenisid nad EMV5 klassi esikoha. Foto: Erki Mental

Eesti autoralli meistrivõistluste ja «Estonian R2 Challenge’i» kolmas etapp laupäeval Tallinnas lõppes Abja kandi rallisõitjatele, vendadele Kristo ja Raido Subile võidukalt.

Nad said esikoha kuni kaheliitrise mootoriga kaheveoliste autode klassis EMV5, sõites Honda Civic Type-R-iga. Kahe minuti ja 6,6 sekundi kaugusele jäid võitjatest Rico Rodi ja Ilmar Pukk. Kolmas koht kuulus Joanna Olkoniemile ja Enni Mälkönenile, kes kaotasid teisele kohale 5,7 sekundit.

«Tulemus räägib enda eest. Läks hästi,» ütles Raido Subi ning rääkis, et enne Tallinna rallit oli neil vennaga võistlustes üsna pikk paus. «Ja nagu rallivärgiga ikka, läheb autoputitamine enne võistlust alati kiireks. Seega ei jõudnud trenni teha ja üsna toores oli olek esimese katse stardis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles