Liba-Sakala. Mis meelel, see keelel?

, kevadreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välejalg Ibrahim Mukunga ei mõista, miks kulutab linn miljoneid eurosid Uue tänava kõnnitee remontimiseks, aga samal ajal on osa ümber Viljandi järve kulgevast rajast täiesti kohutavas seisukorras.
Välejalg Ibrahim Mukunga ei mõista, miks kulutab linn miljoneid eurosid Uue tänava kõnnitee remontimiseks, aga samal ajal on osa ümber Viljandi järve kulgevast rajast täiesti kohutavas seisukorras. Foto: Marko Saarm / Sakala

Päike piilub taas pilve tagant ja miinuskraadid on peaaegu taandunud. Seetõttu pole midagi imestada, et Liba-Sakala reporter avastas end ühel päeval tänavalt inimesi küsitlemas.

Välejalg Ibrahim Mukunga, kuidas jäite rahule tänavuse ümber Viljandi järve jooksuga?

Ibrahim (28): Kuna auhinnaraha sain kätte, võiks ju rahule jääda, aga tegelikult pean nentima, et järvejooksu rada muutub iga aastaga halvemaks. Lisaks sellele, et rada oli tänavu mitmes kohas libe (kas tõesti on raske see enne võistlust üle vaadata ja libedaid kohti liivatada?), on see ka lagunema hakanud. Kuiva jalaga on väga raske läbi saada. Jooksurada peaks järjepidevalt hooldama, praeguses seisus vajaks see aga kapitaalremonti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles