Vaba mõte. Miks ma ei teeks veekeskust (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui mina pääseksin Viljandis volikokku, räägiksin järgmised neli aastat sellest, et Viljandi linnavõimul tuleb lõpetada veekeskuse arendamine. Kui oleksin linnapea, räägiksin inimestele, kuidas veekeskuse tagaajamine takistab linna arendamist. Minu jutt oleks küll kogelev ja mul oleks häbipuna palgel, aga ma usuksin seda, mida räägin.

Kutsuksin veekeskuse ihalejad Viljandi spordihoonesse ja Side tänavale. Jalutaksin nendega koolistaadionidel, näitaksin neile linna lasteaedu ning küsiksin siis, kas on ikka mõistlik matta raha ühte tavalisest pisut lõbusamasse ujulasse, teades samal ajal, et meelelahutuslikust elemendist hoolimata oleks see midagi sellist, mis kohalikule varateismelisele pärast paari külastuskorda igavaks muutub.

Ma lõpetaksin aktsiaseltsi Viljandi Veekeskus, müüksin maha selle vara ning remondiksin saadud raha eest Jakobsoni kooli ujula. Kui oleks võimalik, ehitaksin sinna ühe madala basseini, et ka mudilased saaksid Viljandi ujulas midagi teha.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles