Võrtsjärvel jäi kaduma 13-aastane poiss

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärv
Võrtsjärv Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeva pärastlõunal läks 13-aastane poiss Võrtsjärvel kerge kummipaadiga järvele ja jäi kadunuks. Päästjad leidsid mõni tund hiljem tühja paadi.

Lõuna-Eesti päästekeskus sai kell 15.37 teate, et Tarvastu vallas Soe küla juures on laps läinud kummipaadiga järvele ja kaduma jäänud. Teatajaks oli sama vana poiss, kes oli näinud, kuidas tema sõber järvele läks.

Päästekeskuse teatel oli õnnetusest teataja näinud poissi kiirelt paadiga kaldast eemaldumas. Seepeale oli sõber võtnud teise kaldal olnud paadi ja üritanud talle sellega järele sõuda. Mõne aja pärast oli appi tõttaja taibanud, et ei suuda kummipaadile järele jõuda, kaldale naasnud ja päästjad kutsunud.

Veidi enne kella 18 leidsid päästjad kaldast paari kilomeetri kauguselt tühjalt ulpiva kummipaadi, mis oli järvel õiget pidi. Päästjate teatel on tegemist äärmiselt kerge paadiga, mis võib tugeva tuulega väga kiiresti edasi liikuda.

Poisi otsinguid jätkab politsei.

Copy
Tagasi üles