Noorte koosseis oskab pronksist rõõmu tunda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli meeskond teenis Eesti A-klassi käsipallimeistrivõistlustel pronksmedali.
Viljandi spordikooli meeskond teenis Eesti A-klassi käsipallimeistrivõistlustel pronksmedali. Foto: Helin Potter / Eesti käsipalliliit

​Pühapäeval lõppesid Eesti A-klassi käsipallimeistrivõistlused, millel Viljandi spordikooli meeskond teenis pronksmedali. Võistkonna juhendaja Marko Koksi sõnul pigistati turniiril koosseisust välja kogu jõu ja oskuste arsenal.

A-klassi kuuluvad mängijad sünniaastaga 1999 või vanemad ja see on viimane aste enne meesteklassiga ühinemist. Tiitlivõistlustel oli enamikus koosseisudes nii meistri- kui esiliiga kogemusega mängijaid. Tänavusel A-klassi turniiril osales seitse võistkonda ning medaleid jagati kaheringisel turniiril, millest esimene peeti jaanuaris ning teine sai teoks reedest pühapäevani Põlvas. 

Viljandi spordikooli esindus, kus on mõned meistriliiga praktikaga mängumehed ja leidub neidki, kes on kogemust saanud esiliigaturniiril, lõpetas mõlemad mänguderingid kolmandana ning oli kolmas ka tiitlivõistluste kokkuvõttes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles